Glumica otkrila porodičnu tajnu u filmu

Tajna je izašla na videlo: kanadska glumica i rediteljka Sara Poli je rođena nakon vanbračne veze svoje pokojne majke, glumice Dajane Poli.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.09.2012.

15:33

Default images

U blogu na sajtu Nacionalnog filmskog odbora Kanade, Polijeva je potvrdila da se njeno najnovije rediteljsko ostvarenje, dokumentarac „Stories We Tell” koji je imao svetsku premijeru na festivalu u Veneciji, bavi njenom ličnom životnom dramom.

„Reakcija mog oca na ovu zapanjujuću vest je bila izvnredna”, napisala je Sara. Ona je ocu priznala za maminu aferu 2007. pošto je neki novinar pretio da će objaviti mračnu tajnu koju je Sara do tada čuvala samo za sebe.

„On je oduvek reagovao na stvari na neobičan način, bilo da su dobre ili loše. Bio je šokiran, ali ne i ljut. Njegova glavna briga je bila da moje sestre, braća i ja ne krivimo majku što je švrljala van braka”, kaže Sara.

Dajana je preminula kad je Sara imala 11 godina a DNK test iz 2006. potvrdio je identitet Sarinog biološkog oca.

„Pravog oca sam upoznala skoro slučajno, iako sam dugo sumnjala na njega, na osnovu nekih porodičnih šala i tračeva da je mama možda imala aferu koja je dovela do mog začeća.”

33-godišnja glumica poznata po ulogama u TV seriji „Put za Ejvonli” i filmovima „Egzotika”, „Slatka sutrašnjica” i „Moj život bez mene”, poslednjih godina je postala i ugledna rediteljka (Away From Her, Take This Waltz).

Odlučila je da dokumentarac „Stories We Tell” priča za sebe i da ne daje inetrvjue u medijima dok film ne uđe u bioskope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: