Donji veš: Šta svaka žena mora da ima

Svaka žena zna da je ono što nosi ispod haljine važno koliko i sama haljina. A šta svaka dama treba da ima u svom ormanu bar kada je reč o donjem vešu i sitnicama oko njega?

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2012.

09:30

Default images

Na to pitanje vam odgovara Laura Melinger, dizajnerka donjeg veša.

1. Običan grudnjak

"Najobičnije može biti prelepo," kaže Laura. "Svakoj ženi je potreban običan, glatki brus, koji se neće ocrtavati ispod majice."

2. Neobičan komplet gaćica i brusa

"Neozbiljan kompletić će vam svakako popraviti raspoloženje," kaže Laura. "Izaberite jedan dan u nedelji kada će se osloboditi svakodnevnog donjeg veša i uskočiti u nešto razigranije."

3. Svilena košulja

"Šta je ekskluzivnije od toga da se umotate u svilu. Ovakva košuljica će obično veče pretvoriti u pravu avanturu."

4. Fini ogrtač

"Ovakav komad nikada neće izaći iz mode. U glatkom ogrtaču osećaćete se glamurozno i seksi," kaže Laura.

5. Sportski grudnjak

"Danas su sportski grudnjaci kvalitetni i udobni, i svakako svaka devojka treba da poseduje bar jedan. Izaberite neki u jarkoj boji."

6. Bodi

"Sve dame znaju da je našem telu ponekad potrebna podrška," kaže Laura. "Kako biste zategle problematična mesta, uskočite u jedan bodi i podignite raspoloženje."

7. Seksi bodi

"Ovo je obavezan komad u svakoj ženskoj fioci. Najbolji efekat se postiže ako dozvolite da vam mali deo viri izvan košulje."

8. Flertne hulahopke

"Skoro svi muškarci priznaju da obožavaju ženu u seksi dugačkim čarapama. Šta čekate, nabavite nekoliko pari koje će laskati vašim nogama," preporučuje Laura.

9. Torbica za pranje veša

Laura kaže da moramo zaštiti naše delikatno rublje. Sada možete kupiti slatke torbice u koje stavite veš i tako ga perete u mašini.

10. Bezobrazna igračka

"Ovo nije donji veš, ali je svakako zabavan dodatak seksi stvarčicama," kaže Laura.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: