Isterivanje đavola uživo (VIDEO)

Devojka vrišti bez kontrole dok sveštenik recituje delove Biblije u finalnom pokušaju da istera đavola koji ju je zaposeo pre 15 godina. Iako zvuči kao prizor iz horor filma, ova scena je zapravo deo dokumentarca koji prikazuje neobičan život jedinog sveštenika sa dozvolom Vatikana da se bavi isterivanjem đavola.

Izvor: B92

Petak, 06.04.2012.

12:57

Default images

Dokumentarni film, koji je producirao Frederik Horn Akselsen, prati oca Hosea Antonija Fortea u njegovom pohodu da oslobodi svet demona.

Mlada devojka iz Kolumbije tvrdi da je opsednuta od 1997. godine, a otac Forte je njena poslednja nada za „duhovnu slobodu“.

„Znam da je Forte izuzetno mudra osoba koja poznaje demonologiju i sve u vezi sa isterivanjem đavola. Znam da samo uz njegovu pomoć mogu da pronađem duhovni mir“, izjavila je mlada Kostanca.

„Isterivanje đavola je borba svih snaga dobra protiv svih sila zla. Demon unutar čoveka može pozvati i druge demone kako bi mu pomogli. To je trenutak kada isterivač đavola može pozvati svece i anđele, ali i molitve kako bi mu pomogli. Postoji mali broj isterivača koji izvode mala čula. Mi smo dokaz da je nebesko kraljevsko stiglo na Zemlju“, zaključuje Hose Antonio Forte.

Prvi prikazi filma već su izazvali sumnju publike, ali i stručnjaka, koji ne veruju u njegovu autentičnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: