Da li je ovo najvredniji svadbeni poklon?

Kupovina savršenog poklona za venčanje nije nimalo laka stvar. Da li da jednostavno predate kovertu ili sami odaberete nešto lepo što pretpostavljate da će se svideti mladencima?

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2012.

15:30

Default images

Za Stjuarta Kilganona iz Engleske, poklon koji je dao nevesti Liani Stefanović nije bio nimalo laka odluka, ali je svakako dragocen.

Naime, Liani je bila potrebna transplantacija bubrega, a Stjuart, kum na venčanju, ponudio se da joj da jedan svoj. Nakon testiranja brojnih članova porodice i prijatelja ispostavilo se da niko osim kuma nije odgovarajući donor.

Venčanja ujedinjuju ljude, prijatelje i porodice, a Stjuartov poklon je samo pokazao kako ljubav budi najbolje u svima. On je svojim prijateljima, mladencima omogućio dug i srećan zajednički život.

Zato sledeći put kada krenete na venčanje, dobro razmislite kakav ćete poklon da odnesete.

Foto: chokphoto / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: