Ronaldo u centru pažnje čak i kada je na klupi, fotoreporteri se gurali i grabili samo da ga slikaju

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, ovaj put je prema odluci selektora morao da ostane na klupi, međutim to nije omelo masu fotoreportera da ga fotografiše.

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2022.

09:35

Ronaldo u centru pažnje čak i kada je na klupi, fotoreporteri se gurali i grabili samo da ga slikaju
Foto:EPA/JALI HAIDER

Naime, pred meč Portugala i Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru Ronaldo nije igrao. Očigledno je selektor Fernando Santoš imao svoje razloge za to, a na kraju su se ipak pokazali kao ispravni, jer je Portugalija pobedila sa razlikom 6:1.
Foto:EPA/OSE SENA GOULAO
No, kako inače i biva, zvezda fudbalskog kluba je očigledno veoma cenjena i popularna iako ovaj put nije igrao, a u prilog tome svedoče fotografije koje su obišle svet.

Gomila fotoreportera i novinara, skupila se da fotografiše ceo tim, ali najviše Kristijana tokom intoniranja himne na početku utakmice. Njihovo ponašanje je šokiralo sve prisutne jer se većina fotoreportera gurala ka Kristijanu i usmeravala svoje aparate samo ka njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: