Makedonska internet zvezda pronađena mrtva u Africi: Bivši dečko potvrdio tužne vesti FOTO

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, poreklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, prenose mediji.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 05.12.2022.

15:20

Default images

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

Vest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com.

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gde je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru ljubavi moja".

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izveštaji kažu da je živela u Južnoj Africi pre smrti.

Međutim, još uvek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Severnoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

U objavama koje je takođe podelila, ona je navela da se raduje produbljivanju saradnje između svoje dve domovine, Severne Makedonije i Južne Afrike, navodi "Večer".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: