Borjanova baba nije ni čula uvrede na račun golmana: "Zato sam rekla j**ala ga Krajina"

Baba Milana Borjana Štefica je objasnila je svoje ljutite izjave za medije nakon izjava golmana da je rođen u Krajini.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Četvrtak, 01.12.2022.

09:08

Borjanova baba nije ni čula uvrede na račun golmana:
Foto: Profimedia

Izjavila je za jednu televiziju pre par dana za svog unuka Milana nakon utakmice s Hrvatskom: "Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa šta bi hteli, jebala ga Krajina!"

Hrvatski mediji su je upitali da li joj je iko od porodice Borjan koja živi po Srbiji i Kanadi to zamerio, da li ju je unuk Milan nakon toga nazvao.

"Ma nije niko, šta bi se ljutili. Oni znaju da sam ja svoja i da ceo život govorim šta mislim. Milan je to izjavio što je izjavio, a rođen je zapravo u Kninu 1987., koji je tada bio u Jugoslaviji. Moj sin, a njegov otac Boško, i snaja Mirjana, devojački Jadrić, uvek su bili vredni i jako vodili računa da Milanu, bratu mu Nikoli i sestri Nikoliji ništa ne fali, i Milan je uprkos ratu imao lepo djetinjstvo dok nisu otišli iz Knina. Najprije za Beograd, a onda nakon pet godina i u Kanadu", ispričala je Štefica.

Dodala je kako niko u porodici Borjan ne mrzi druge nacije.

Borjanova baba ljuta zbog njegove izjave o poreklu: "Spominješ Krajinu, a tata ti je polu Srbin"

"Ja tvrdim da moj unuk Milan, kao ni moj sin i ćerka, Boško i Vesna, ne mrze nikoga. Ni Hrvate, ni Slovence, ni Makedonce", kaže baka, koja uvrede hrvatskih navijača na račun unuka Milana nije ni čula jer ne čuje dobro, a kako kaže "i bolje da ih nije čula".

Isto tako, baba Štefica kaže da Borjani za Beograd nisu otišli u traktoru zbog kog je takođe Milan vređan od strane hrvatskih navijača.

"Najprije mi smo za Beograd otišli u kombiju, a Audi kojeg smo ostavili su nam posle ukrali. Kakvi traktori, kakve gluposti. Borjani su uvek bili gospoda. Mi nikada ne govorimo šta je nama zapaljeno i uništeno. Rat ne donosi nikome ništa dobro, zato sam ja rekla: jeb*la ga Krajina, misleći zapravo – j*bo ih rat. Moj Boško, Milanov otac, bio je sjajan golman, trebao je potpisati za Hajduk. Branio je fenomenalno za DOŠK dugi niz godina", naglasila je ona za hrvatske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: