Najstariji glumac "Squid Game" optužen za seksualno uznemiravanje, pušten bez pritvora

Korejski glumac O Jong-su, poznat po ulozi igrača 001 u hit južnokorejskoj seriji "Squid Game", optužen je za seksualne malverzacije i kasnije je pušten bez pritvora.

Izvor: Avaz

Subota, 26.11.2022.

12:35

Najstariji glumac
Foto: Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Kako prenosi Variety, u petak su tužioci u Sujonu, gradu blizu Seula, otkrili da su optužili O Jong-sua dan ranije. Navodno je 78-godišnjak neprimereno dodirnuo telo žene sredinom 2017. godine.

Navodna žrtva je prvi put podnela prijavu policiji protiv glumca u decembru prošle godine. Međutim, slučaj je zatvoren u aprilu bez podizanja optužnice, ali je ponovo otvoren na zahtev žrtve.

O Jong-su je odbacio sve optužbe nakon što su ga ispitali tužioci.

"Samo sam je držao za ruku dok sam je vodio oko jezera. Izvinio sam se jer je rekla da neće praviti frku oko toga, ali to ne znači da priznajem optužbe", rekao je.

Njegova uloga u "Squid Game" donela mu je nagradu Zlatni globus u kategoriji "najboljeg sporednog glumca u seriji", uz nominaciju za Emi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: