Piksijeva mama pomno pratila utakmicu sa Brazilom: "Dragan će se živ pojesti"

Desanka Stojković, majka selektora srpske reprezentacije sa strepnjom je pratila meč sa Brazilom (2:0), jer je, kako kaže, znala da "Orlovi" nisu imali sreće sa žrebom, te da će njen sin imati težak zadatak.

Izvor: Telegraf

Petak, 25.11.2022.

08:33

Piksijeva mama pomno pratila utakmicu sa Brazilom:
Foto: Profimedia/BRANISLAV BOZIC/BETAPHOTO/SIPA/2205311214

"Gledala sam izvlačenje onih kuglica, i kada se uhvatiše za Brazil baš mi je bilo žao. Kažem Draganu 'Sine, pa gde baš oni da vam zapadnu, mnogo su jaki!' A, on mi je rekao, 'Takva nam je sreća bila, ali borićemo se do kraja'", ispričala je Desanka u očekivanju početka utakmice.

Priznala je "da je očekivala najbolje, da budu pobednici jer zna šta njen sin može".

Piksi otkrio šta ga je šokiralo

"Nisam nervozna, nije meni prvi put, ostarila sam gledajući utakmice dok je moj sin igrao. Pobediće bolji a ja bih volela da bude bar ostane nula, nula ili bar izjednačeno ako već Srbija ne može da pobedi", govorila je Piksijeva majka čekajući da sudija označi početak prvog nastupa srpske reprezentacije.

Tokom prvog poluvremena, dok je još delovalo da se Srbija bar može uspešno odbraniti, Desanka je bila mirnija. Međutim, kada su usledili golovi, kratko je prokomentarisala: "Dragan će se živ pojesti", piše Telegraf.

Srbija i Hrvatska jedini Evropljani koji gube od Brazila

Nadala se da će režiser utakmice uperiti kameru na selektora što se desilo samo u par kratkih navrata, ali je Desanku utešilo to što je videla da se Piksi ipak dobro drži.

"Bili su jači, brži ali i grublji i eto pobedili su, ipak je to Brazil. Dragan uvek govori da treba da pobedi onaj ko je bolji. Nisam tužna, volela bih da smo pobedili, da se moje komšije raduju da bude vesela Srbija ali biće još prilika, još nije kraj", zaključila je Desanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: