Najnoviji snimak Putina zabrinuo; Šta mu je to na rukama? VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin, usnimljen je tokom formalnog razgovora koji je ima sa kubanskim predsednikom Migelom Diaz-Kanelom.

Izvor: B92, Net.hr

Četvrtak, 24.11.2022.

14:55

Najnoviji snimak Putina zabrinuo; Šta mu je to na rukama? VIDEO
Foto:EPA/ MIKHAIL KLIMENTYEV / KREMLIN POOL / SPUTNIK / POOL

Naime, već odavno kruže glasine da Putin nije najboljeg zdravlja, mnogi izražavaju zabrinutost za predsednika Rusije, a ovim snimkom se tek malo nadzire da nešto nije kako treba.

Na snimku se vidi kako ruski predsednik sedi na stolici i mirno razgovara, sve dok se nije prikazao krupniji kadar na kojem se vidi kako izgledaju njegove ruke. Nakon što se snimak brzo vratio na početni kadar, nije tačno moglo da se razazna šta se to dešava na predsednikovim rukama, ali iz daljine se ipak vidi neka ljubičasta boja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: