Malog Rusa upitali gde je Srbija, a on odgovorom oduševio mnoge VIDEO

TikTok ima pregršt zanimljivog sadržaja koji je uglanvnom zabavnog karaktera. Ne čudi što se na njemu nađe i jedan ovako specifičan video malog ruskog dečaka.

Izvor: B92, Milica Milosavljeviæ

Ponedeljak, 21.11.2022.

14:18

Malog Rusa upitali gde je Srbija, a on odgovorom oduševio mnoge VIDEO
Foto:Shuttestock/Dmitrijs Kaminskis

Naime, na ovoj društvenoj mreži, pojavio se snimak jednog malog dečaka koji se izjašnjava kao Rus i odgovara na pitanje o tome gde je Srbija. Na videu se jasno vidi karta sveta, a dečaka je čovek upitao: "Ti si Rus?"

Na šta je on odgovorio potvrdno, a nakon toga je uslodilo pitanje da pokaže gde se nalazi Srbija. Dečak je ustao i okrenuo se ka kameri pokazavši rukama na svoje srce.

Rekavši: "Srbija je tu", nakon čega je rukama pokazao srce i poslao poljubac. Ovaj video ima preko 36.000 lajkova, a komentari ispod njega su "planuli" sa pozitivnom energijom.

.
@tvojruskibrat Rus odgovara gde je Srbija #serbia #srbija #rusija #russia #rus #fyp #srbijatiktok ♬ оригинальный звук - tvojruskibrat

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

208 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: