"Cirkus": Nakon optužbi udovice Olivera Ivanovića oglasio se njegov bratanac

Milena Popović, udovica ubijenog srpskog političara s Kosova Olivera Ivanovića, s kojim ima jedanaestogodišnjeg sina, bije bitku za nasledstvo pokojnog nevenčanog supruga, konkretno za stan u Beogradu, koji bi, kako tvrdi u ispovesti, trebalo da pripadne upravo njihovom Bogdanu.

Izvor: B92

Petak, 18.11.2022.

11:13

Foto: Printskrin/TV Prva

Povodom optužbi Milene Popović, udovice ubijenog kosovskog političara Olivera Ivanovića, da Oliverova porodica, prema njenim navodima, pokušava njoj i njenom sinu Bogdanu da otme stan u Beogradu u kojem žive, a koji su, kako kaže, kupili ona i njen pokojni suprug za vreme njegovog života, oglasio se Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog političara.

Suze udovice Olivera Ivanovića; Milena "u ratu" oko nasledstva: "Boriću se, taj stan je naš"

On kaže da je sve na zakonima i sudu, a da njegova porodica ne želi da učestvuje u medijskom cirkusu.

"Primena zakona nije otimačina, nego zakoni i nadležni organi treba da odrede ko i koliko udela ima u čemu. A što se svega ostalog tiče, mogu samo da kažem da moja porodica od prvog dana želi jasno da stavi do znanja svima da mi nećemo da učestvujemo ni u kakvom rijalitiju i cirkuskoj predstavi kojima se skreće pažnja s jedine teme koja je bitna, a to je ko je naručio i izvršio ubistvo Olivera Ivanovića. Za sve drugo ne odgovaramo i ne želimo da se uplićemo jer nismo deo medijskog cirkusa", kazao je Ivanović.

Teške reči

Podsetimo, Milena Popović je ispričala da su pokojni Oliver i ona 2013. godine kupili stan u Beogradu, a za koji je bilo planirano da ostane njihovom jedanaestogodišnjem sinu Bogdanu.

"Srednjem sinu je Oliver prepisao svoj stan kad se oženio, a drugoj dvojici sinova prebacio je novac za stan na račun. To znači da su oni stambeno obezbeđeni i sada je upitan stan u Beogradu, koji je, po Oliverovoj želji, trebalo da pripadne Bogdanu. Oni žele deo tog stana! Pored svega što imaju, a od čega Bogdan nije imao ni dinara svih ovih godina, tu mislim na zakup lokala za koji uzimaju više od 2.000 evra mesečno i ostalih stvari koje su posle Oliverove smrti prisvojili, da ne kažem oteli od mene i Bogdana! Oni žele da bukvalno Bogdan ostane bez krova nad glavom, bez onoga što je otac njemu ostavio! To znaju mnogi drugi ljudi koji o tome mogu da govore. Ja ću se boriti svim raspoloživim sredstvima da do toga ne dođe", ispričala je Milena Popović, navodi "Kurir".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: