Na ovo se čekalo: Bred Pit odgovorio na optužbe Anđeline Džoli

Nedugo nakon što su u javnost isplivali detalji prijave Anđeline Džoli protiv Breda Pita u kojoj ga je optužila za zlostavljanje nje i dece, kao i davljenje jedno od dece, reagovao je i slavni glumac.

Izvor: B92

Petak, 07.10.2022.

14:02

Na ovo se čekalo: Bred Pit odgovorio na optužbe Anđeline Džoli
Foto: EPA-EFE/ FRANCK ROBICHON

U saopštenju poslatom CNN-u Pitovi predstavnici opovrgnuli su ove tvrdnje te ih nazvali "potpuno neistinitima". Podsećamo, bivši par spori se oko francuske vinarije, a Džoli je istovremeno podnela nove optužbe protiv glumca.

The New York Times objavio je dokumente u kojima Anđelinini advokati tvrde da su se Bred i Anđelina žestoko sukobili na letu u privanom avionu 2016. godine.

Prema dokumentaciji, Džoli navodi da je Pit "davio jedno od dece, a drugo udario u lice" i "zgrabio Džoli za glavu i tresao je". Pit je takođe optužen da je "polivao pivom svoju suprugu" i "pivom i crnim vinom decu".

U dokumentima se navodi i da je Džoli rekla agentima FBI-a da ju je Pit "zgrabio za glavu", "tresao", "gurnuo u zid kupatila" i više puta šakom udario deo aviona.

Džoli je navela da je Pit tokom leta konzumirao alkoholna pića, a nakon što je avion sleteo, šteta u njemu je navodno iznosila 25 hiljada dolara.

Nakon istrage o incidentu optužbe nisu podignute "zbog nekoliko činilaca". Uz to, podaci do kojih su došli drugi mediji kažu da se ispad dogodio 90 minuta nakon leta između Francuske i Los Anđelesa 14. septembra 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: