Tanja Bošković o lepoti: "Žao mi je devojaka koje su se operisale, izgledaju kao plastične viršle"

Glumica Tanja Bošković, uvek je bila uzor prirodne lepote, ali i oštrine uma. Pametna i elokventna, uvek je imala odgovor na svako postavljeno pitanje, a svoje godine ponosno nosi.

Izvor: CDM

Sreda, 05.10.2022.

21:01

Tanja Bošković o lepoti:
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Tako je i sada, a ističe da voli lepotu, ali smatra da je bitno da ona bude prirodna, pa se tom prilikom dotakla i teme koja je sve popularnija - estetske korekcije.

"Meni je žao lepih devojaka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote", otkrila je jednom prilikom Tanja pa dodala:

"Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više… Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga?", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: