Sin Medžika Džonsona obožava haljine, štikle i momke: Košarkaš ga sada podržava, međutim... FOTO

Jedan od najboljih košarkaša u Iistoriji Medžik Džonson je skoro proslavio 31. godišnjicu braka sa suprugom Kuki Džonson, a u dugom braku dobili su troje dece.Međutim, nije sve tako glatko išlo kada je saznao da mu je sin transrodna osoba.

Izvor: Klix

Sreda, 05.10.2022.

14:53

Sin Medžika Džonsona obožava haljine, štikle i momke: Košarkaš ga sada podržava, međutim... FOTO
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Njih dvoje imaju veliku porodicu, a najstariji sin Andre se drži dalje od očiju javnosti, dok je 28-godišnja Elisa uspešna influenserka i modna dizajnerka.

Međutim, najveću pažnju je privukao 30-godišnji Ej Džej Džonson (EJ). Naime , on je transrodna osoba, a kao takav se javno deklarisao i po pitanju seksualnog opredeljenja kada je imao 13 godina.
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT
Njegovi roditelji su mu bili podrška u tom procesu, kao i ostatak porodice. Medžik je jednom ispričao da on smatra da je posao roditelja da svoje dete voli takvo kakvo jeste , šta god da uradi, ali neosporno je da mu na početku nije bilo ni malo svejedno.

Inače , njih dvojica se često pojavljuju zajedno na brojnim društvenim događajima na kojima Ej Džej nosi haljine, kao i druge odevne kombinacije koje uvek privuku pažnju.

Ej Džej je učestvovao i u jednom rijaliti šou, a danas ga na Instagramu prati oko 700 hiljada osoba, često deli fotografije sa porodicom i ističe kako su mu velika podrška u svemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: