Opasan trgovac: Ben Aflek prodaje svoju momačku vilu, a cena? "Prava sitnica"

Glumac Ben Aflek (50) prodaje vilu u kojoj je živeo nakon razvoda od Dženifer Garner. "Palata" do skoro najpoželjnijeg neženje je treća na listi najskupljih u tom području Los Anđelesa. A cena? "Prava sitnica".

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

11:31

Opasan trgovac: Ben Aflek prodaje svoju momačku vilu, a cena?
Foto: Profimedia

Ben Aflek je odlučio da proda svoju "samačku" vilu, u kojoj je živeo nakon razvoda i da se preseli sa suprugom Dženifer Lopez u novi dom, piše 24sata.hr.

Ovu vilu je kupio za 19 miliona dolara, a sada je prodaje za čak 28,5 miliona dolara.

U ovu vilu se uselio 2018. godine, nakon razvoda, a budući da se nedavno oženio glumicom i pevačicom Dženifer Lopez, par planira da se useli u novi dom.
Foto: Profimedia/The Agency via The Grosby Group
Raskošna vila je tradicionalnog stila i sadrži sedam spavaćih soba, devet kupatila, raskošne dnevne sobe, ali i sadržaje poput bioskopa, vinskog podruma, teretane i velnes sobe.

Na imanju se takođe nalazi veliko dvorište koje je ograđeno visokom ogradom i drvećem. Natkrivena terasa i terasa na drugom spratu vile gledaju na otvoreni prostor koji ispunjava travnjak, vrt, kuću za goste, bazen sa toboganom i spa.

A kako će izgledati nova luksuzna nekretnina novopečenih supružnika Aflek i Lopez, tek ćemo videti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: