Džastin Biber se istovremeno viđao sa svojom ženom i s bivšom devojkom? Selena neće više da ćuti

Pevačica Selena Gomez oglasila se dan nakon što je Hejli Biber demantovala da joj je ukrala Džastina Bibera.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

16:16

Džastin Biber se istovremeno viđao sa svojom ženom i s bivšom devojkom? Selena neće više da ćuti
Foto: Profimedia

Popularna glumica i pevačica je pričala o toj temi u uključenju uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji, ali je nije objasnila.

"Mislim da su neke od stvari, kojih ne moram ni da budem svesna, jednostavno podle i odvratne", objasnila je i dodala da "nije pošteno pričati o nekome na način kako su se obraćali njoj", odnosno, maltretirali je, pišu strani mediji.
Foto: Profimedia
"Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog", zaključila je 30-godišnja pevačica i svima zahvalila na slušanju.

Podsetimo, poslednjih se dana naveliko priča da se Džastin istovremeno viđao sa Selenom i Hejli, ali Džastinova supruga je odlučila da te tvrdnje opovrgne.

"Kad smo on i ja počeli da se viđamo, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila. Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. No opet, to nije moja veza", rekla je Biberova supruga Hejli i dodala da poštuje Selenu te da su razgovarale nakon što se Hejli udala za Bibera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: