Federer se plačući oprostio od tenisa, ali je ona bila najtužnija VIDEO

Rodžer Federer sinoć se oprostio od tenisa, a snimke atmosfere sa njegovog poslednjeg meča obilaze svet. Nakon što su on i Nadal izgubili meč od Frensisa Tijafoa i Džeka Soka, usledio je oproštaj koji će teniski svet zaista pamtiti.

Izvor: B92

Subota, 24.09.2022.

11:52

Federer se plačući oprostio od tenisa, ali je ona bila najtužnija VIDEO
Foto:EPA/ ANDY RAIN

Plakali su svi - Federer, Nadal, Mirka Vavrinec, četvoro Federerove dece, njegova majka i gledaoci u dvorani i pred malim ekranima.

Posebno emotivno je bilo kada je na teren došla Federerova supruga Mirka.
Mirka Federer raskinula veridbu sa sultanom zbog Rodžera, pa zagospodarila njegovim životom Teniser je suprugu dugo grlio i plakao, a ona ga je ljubila. Zatim su na teren izašla njegova deca i zagrlila ga u suzama, a na kraju mu je zagrljaj pružila i majka.

Tviterom se šire sinoćnje scene iz Londona i mnogi se slažu da je ovo bio jedan od najemotivnijih oproštaja u istoriji sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: