Sada je sigurno: Anđelina Džoli je identifikovana kao osoba koja je anonimno napala FBI

Već mesecima nagađa se po stranim medijima da je upravo Anđelina Džoli ta koja je anonimno pokrenula postupak protiv obaveštajne agencije FBI, a sve zbog slučaja svađe i nasilja u privatnom avionu pre nekoliko godina. Sada je ustanovljeno da je pod nadimkom Džejn Do to stvarno bila ona

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

11:33

Sada je sigurno: Anđelina Džoli je identifikovana kao osoba koja je anonimno napala FBI
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Džoli je identifikovana kao anonimno predstavljena Džejn Do koja je u aprilu ove godine pokrenula optužnicu protiv obaveštajne agencije SAD-a, a sve zbog svog bivšeg supruga Breda Pita.

Naime, Džoli je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražna kancelarija tužiteljke uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin 'tadašnji muž … fizički i verbalno napao' nju i njihovu decu dok je putovala privatnim avionom pre nekoliko godina.'

Osim toga zanima je kako je slučaj zaključen bez ikakvih posledica po Pita.

Podsetimo, 2016. godine Džoli je prijavila bivšeg supruga za nasilje nad sinom Medoksom, a sve se zbilo tokom leta u privatnom avionu.

Osim toga sada se doznalo da je u optužnici navedeno kako je u celoj svađi Pit svoju tadašnju suprugu zalio pivom te povredio lakat.

Pit je takođe navodno odveo Džoli u zadnji deo aviona, uhvatio je za ramena i tresao je dok je vikao: "Uništavaš ovu porodicu".

Nakon istrage, FBI je oslobodio Pita svih nedela u incidentu, koji se dogodio tokom leta privatnim avionom, a potpadao je pod nadležnost savezne vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: