Holivudski par kritikovali zbog velike razlike u godinama, sad raskinuli: "Knedla mi je u grlu"

Florens Pju i Zak Braf raskinuli su se posle tri godine veze.

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

10:40

Holivudski par kritikovali zbog velike razlike u godinama, sad raskinuli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pju (26) počela je da se zabavlja sa komičarem iz serije "Stažisti" (47) 2019. godine, a nedavno je progovorila protiv kritičara njihove 21-godišnje razlike u godinama.

U novom intervjuu, ona je potvrdila da su se razišli ranije ove godine i da je u početku želela da se ne diže prevelika prašina oko ove vesti jer su svi već izneli svoje "mišljenje" o romansi.

"Pokušavali smo da uradimo ovo razdvajanje a da svet ne zna, jer je to bila veza o kojoj svi imaju svoje mišljenje", rekla je ona, pa dodala: "Jednostavno smo osetili da bi nam ovako nešto zaista bilo od koristi da nam milioni ljudi ne govore koliko su srećni što nismo zajedno. Automatski dobijem knedlu u grlu kada pričam o tome."
Foto: Profimedia
Florens je istakla da "privatni trenuci, ili trenuci koji čak nisu stvarni" na kraju postanu hrana za tračeve na društvenim mrežama.

"Ne mislim da ljudi, samo zato što imaju ovaj posao, treba da budu nadgledani i da se piše o svakom aspektu njihovog života. Nismo se prijavili za rijaliti šou", nastavila je za Harper's Bazaar.

Florens i Zak su počeli da se zabavljaju 2019. godine i suočili su se sa mnogo negativnosti zbog razlike u godinama od kada su prvi put romantično povezani u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: