Čovek sreo Kijanua Rivsa u restoranu, nastala čudna situacija: "Daj mi telefon da ti zovem babu"

Glumac Kijanu Rivs upoznao je 80-godišnju baku, a ona se odmah zaljubila u najveću dobricu Holivuda. To mu je i priznala.

Izvor: Net.hr

Sreda, 10.08.2022.

11:42

Čovek sreo Kijanua Rivsa u restoranu, nastala čudna situacija:
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Ne događa se često da nađete renomiranog holivudskog glumca čiste duše kakav je Kijanu Rivs, a čini se da mnogi obožavaoci imaju slična iskustva kada ga upoznaju.

Baš prošlog meseca obožavalac Endru Kimel podelio je dirljiv susret koji je imao sa glumcem na aerodromu, a sada je viralna postala još jedna slična situacija.

Deleći priču za Redit, jedna se osoba prisetila šta se dogodilo kada je njegov ujak naleteo na zvezdu u restoranu u Los Anđelesu pre nekoliko godina.

"Moja baba se zaljubila u Kijanua Rivsa"


Ujak je objasnio da je njegova baka bila velika obožavateljka Rivsa i da je gledala njegove filmove u nekim od najtežih razdoblja njenog života, rekavši da su joj bili velika uteha.

Napisali su: "Moja se baka zaljubila u Kijanua Rivsa jer ju je podsećao na mog dedu kad je bio mlad – gledala je sve njegove filmove, od Bila i Teda do Matriksa. Doživela je moždani udar u svojim ranim sedamdesetim i bila je uglavnom vezana za kuću poslednjih 10 godina svog života, tako da je gledanje filmova bio njen glavni hobi, i postali su joj skoro kao prijatelji jer je tako retko viđala svoje ljude."

Kijanu je mojoj babi ulepšao godinu

"Nedugo nakon što je Matriks izašao, moj ujak je bio u Los Anđelesu zbog posla i jeo je u stvarno otmenom restoranu kada je Kijanu ušao sa ženom. Kad je završio obrok, moj ujak je došao do njihovog stola i rekao: 'Nemam običaj ovo da radim, ali samo sam hteo da znaš da te moja 80-godišnja majka voli i da je pogledala sve tvoje filmove. Podsećaš je na mog tatu'."

"Kijanu je smesta pitao da li ima telefon kod sebe i kada je potvrdio da ima, rekao je: 'Pozovi je, želim da razgovaram sa njom'."

Nekoliko minuta je trebalo da jednoj usamljenoj osobi ulepša život

"Razgovarao je s mojom bakom nekoliko minuta i to joj je apsolutno ulepšalo godinu. Bila je tako izolovana, a njegova iskrena ljubaznost prema njoj i zanimanje za nju pokazali su kako je on zaista neverovatan čovjek."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: