En Hejč više nije stabilno: Pala je u komu i bori se za život

Glumica En Hejč (53) bila je u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u petak u Los Anđelesu, ali njen predstavnik za medije još pre dva dana rekao je da je glumica stabilno, a kako se sada saznaje, prema pisanju stranih medija, glumica je u komi i bori se za život.

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 09.08.2022.

09:35

En Hejč više nije stabilno: Pala je u komu i bori se za život
Foto: Profimedia

"Ubrzo nakon nesreće, En Hejč je ostala bez svesti i pala u komu", rekao je njen menadžer i dodao:

"Ima značajnu plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju."

Osim toga, policija Los Anđelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo da li je bila pod uticajem alkohola i/ili droga u vreme nesreće.

Policajci veruju da je En Hejč možda bila pod uticajem alkohola kada je svojim plavim mini kuperom udarila u kuću u Los Anđelesu, uzrokujući ogroman požar.

"Istraga je u toku do rezultata analiza krvi. Ako se pokaže da je En bila u alkoholisanom stanju, glumica bi mogla da bude optužena za prekršaj, sudar i beg", rekao je predstavnik policije.

Alek Boldvin podržao koleginicu, pa usledile kritike: "Šta je sa ljudima koje je zamalo ubila?"

Podsetimo, bivša partnerka kontroverzne voditeljke Elen Dedženeris i dobitnica nagrade Emi svojim se automobilom marke mini kuper u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a En Hejč su izvukli iz olupine.

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen u oštećenoj kući. Vlasnik kuće je, na sreću, nepovređen.

Mediji takođe navode detalje kako je En pobegla s mesta druge nesreće pre nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak "stop" i nepropisno vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: