Beba postala hit zbog sličnosti sa Vudijem Harelsonom: "Voleo bih da imam tvoju kosu" FOTO

Jedna majka je na Tviteru objavila fotografiju svoje ćerke i u šali je uporedila sa Vudijem Harelsonom. Glumac je oduševljen njihovom sličnošću napisao bebi pesmu.

Izvor: B92

Subota, 06.08.2022.

08:30

Beba postala hit zbog sličnosti sa Vudijem Harelsonom:
Foto: SEBASTIEN NOGIER/EPA-EFE

Mlada majka koja svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje ćerke Kore, na jednoj fotografiji je primetila da njena devojčica liči na slavnog glumca.

"Ok, ali kako naša ćerka izgleda kao Vudi Harelson?" napisala je na Tviteru.

Vudi Harelson mahao putnicima u Splitu: A za fotografa – srednji prst FOTO

Nakon što je video njenu objavu, glumac je otkrio da je polaskan ovim poređenjem. Majčinu objavu je podelio na svom Instagramu, a ispod fotografije je Kori posvetio kratku pesmu.

"Oda kori. Ti si divno dete. Polaskan sam zbog ovog poređenja. Imaš divan osmeh. Samo bih voleo da imam tvoju kosu", napisao je glumac u opisu objave, a njegova objava dopala se i Korinoj majci.

"Ulepšao si nam dan, jedva čekam da joj pokažem ovo kad bude starija, imaš još jednog obožavaoca za ceo život", odgovorila je na Harelsonovu objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: