Nove optužbe – Depova bivša tvrdi da joj je dao drogu pre odnosa: "Pitao me da se j*bem sa njim"

Glumica Elen Barkin govorila je o svom odnosu s Džonijem Depom u iskazu koji nije objavljen na njegovom suđenju za klevetu od 100 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd.

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2022.

19:53

Nove optužbe  –  Depova bivša tvrdi da joj je dao drogu pre odnosa:
Foto: Profimedia

Barkin je u snimku izjavila da je Dep s prezirom gledao na ljude za koje je smatrao da su ispod njega te da je jednom svog pomoćnika nazvao "svinjom".

Glumica je u početku pomislila da je Dep vrlo šarmantan, a u iskazu je dodala kako je većina zlostavljača takva.

Takođe tvrdi da joj je slavni glumac za vreme njihovog prvog polnog odnosa dao određenu vrstu droge naziva Kualude pitajući je želi li se j*be s njim. Dep i dalje nije završio sa Amber Herd Tvrdnje su otkrivene u nedavno nezapečaćenim dokumentima iz slučaja Dep protiv Herd, koji je završio tako što je porota presudila u korist Depa i dodelila mu 8,35 miliona dolara odštete.

Sud u Virdžiniji odbio je zahtev njegove bivše supruge za poništenje suđenja.
Foto: Profimedia
Barkin je rekla da je zvezdu filma "Pirati s Kariba" upoznala negde 1990. te da je bila bliska s njim 10 godina, uključujući i zajedničku ulogu u filmu "Strah i prezir u Las Vegasu".

Njihovo druženje završilo se kada ju je u hotelu u Sin Sitiju gađao bocom vina.

Kada je govorila o incidentu u kojem ju je Dep gađao bocom vina, Barkin je rekla da nije bila iznenađena jer je oko njega "uvek bilo nasilno". "On se dere, verbalno nas vređa, te stvari možete videti", rekla je 68-godišnja glumica.

Depov način odnošenja prema Barkin bio je toliko loš da nakon što su raskinuli, njen brat nije dopustio da sedne za njihov sto kada su se sreli u restoranu, kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: