Krivili su ga za Kikinu smrt: Baka Prase u društvu majke pokojne jutjuberke FOTO

Jutjuberka Kristina Kika Đukić je prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, reč je o samoubistvu, a javnost je tada prstom uperila u njenog kolegu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2022.

19:00

Default images

Nime, njega je javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, a neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt, o čemu je i sam pričao putem društvenih mreža, a on se zbog toga i povlaćio više puta.

Majka preminule jutjuberke Kike iznela svoju istinu: "Nisu joj dali šansu da preživi" VIDEO

Na svom Instagram profilu, Baka Prase je postavio fotografiju sa Kikinom majkom Natašom, koja poslednjih dana u javnost iznosi mnoge detalje o smrti ćerke, a on je ovim postupkom pokazao da je u dobrim odnosima sa njom.

"Uz tebe smo, Nataša",poručio je on kratko u opisu storija.
Foto: Printscreen/B92.net/Instagram: bakaprase
"Taj dan mi je rekla da joj platim kiriju za stan, jer nije mogla da radi, dečko ju je bio izbacio iz ravnoteže. Pristala sam. Rekla je da danima loše spava, da se ne ljutim ako ne dođe na vreme na moj rođendan sutradan. Dečko je bio upao u njen stan, pa joj je obrisao Instagram. Rekla sam im da su oboje psihijatrijski slučajevi i da bi trebalo da se raziđu. Kad je trebalo da dođu na rođendan, drugarica njena mi je poslala poruku da ide kod nje, da se parkirala. Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja sa drugaricom taksijem. Doktorka je rekla da Kika nije živa. Htela sam sve da ih pobacam sa drugog sprata. Bio mi je nelogičan položaj u kom je bila, htela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora", rekla je, između ostalog, Kikina mama u videu na Jutjubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: