U seriji "Mala supruga" glumi opasnu Nadu - Tamara Radovanović: "Nikada nisam igrala zavodnicu"

Serija "Mala supruga" emituje se od ponedeljka na TV Prva od 20 časova, a večeras će publika imati priliku da pogleda četvrtu epizodu melodrame u kojoj zavodnicu Nadu igra glumica Tamara Radovanović.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2022.

14:25

U seriji
Foto: Aleksandar Krstoviæ

Iako zasnovana na motivima romana Mirjam, "Mala supruga" je potpuno nova serija, smeštena u moderno doba. Scene su dugačke, a radnja je više dramska, kaže glumica koja priznaje da joj je jako izazovno da tumači Nadin lik.

"Nikada nisam igrala ženu zavodnicu, hladnu i mirnu osobu. Ovo je nešto potpuno drugačije. Tražila sam razloge da to opravdam, da je razumem i predstavim ono što mi nije blisko. Jako je izazovno, to je ono što te veže za lik i za projekat", ispričala je za TV Prva Tamara Radovanović.
Foto: Aleksandar Krstoviæ
Iako misli da domaća publika više voli dobre likove, Tamara kaže da nijedan lik nije potpuno crn ili beo.

"Nada je imala neka iskustva koja niko nije imao a bila je jako mlada", kaže glumica o ulozi Nade, koja je u seriji nekoliko godina u tajnoj vezi sa Brankom (koga glumi Nikola Malbaša), a na to su pristali iako se stvarno vole.

Saša Joksimović za B92.net o seriji "Mala supruga": "Uboli smo pravu ekipu, a ofarbao sam se jer..."

"Nije još otkriveno zašto smo u tajnoj vezi jer, kao što sam rekla, radnja se odvija sporo. Nada je imala specifičan život, nije odgajana sa puno ljubavi, desila joj se afera koja je bila strašna. Dakle razlozi su u samom njenom liku, a Branko mora da oženi lik Đurđe", objasnila je Tamara.

Glumica priznaje da je bilo jako teško ostati blizak priči iz romana, a prebaciti je u sadašnjost. Ipak, dok se emituje serija, ona uživa u snimanju novih epizoda.

"Jako je prijatno. Inače mi je lepo dok radim. Važna je atmosfera, a svi smo se dali u to. Borimo se za scene, da sve uradimo dramski ispravno", zaključila je Tamara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: