Saša Joksimović za B92.net o seriji "Mala supruga": "Uboli smo pravu ekipu, a ofarbao sam se jer..."

"Mala supruga" je nova hit serija Prve televizije, koja se emituje svakog radnog dana od 20 h. Glumac Saša Joksimović je samo za B92.net otkrio neke sitne detalje sa snimanja, ali i nešto o liku koji tumači.

Izvor: Milosavljeviæ Milica

Sreda, 06.07.2022.

16:01

Saša Joksimović za B92.net o seriji
Foto: Aleksandar Krstoviæ

Poznati glumac Saša Joksimović igraće u najnovijem projektu na TV Prva pod nazivom "Mala supruga". Kako je i ranije glumio u "Igri sudbine", nekako je bila i izvesna nova saradnja.

Glumac je izrazio oduševljenje jer glumi u seriji i sa nama podelio svoje utiske baš u momentu kada je čekao da izađe na scenu.

"Presrećan sam što sam deo ove ekipe gde su Nikola Burovac i Danijel Đurić i drago mi je što sam na TV Prva. Oduvek sam je voleo i osećao sam se kao kod kuće, iz toga proizilaze svi projekti, počev od 'Igre sudbine' pa do 'Male supruge', koju sada snimam", rekao je on za B92.net.

Objasnio je i kakav on lik tumači, ali, nije hteo da otkriva previše detalja, ipak treba svi da odgledamo seriju.

"Moj lik se zove Sima, on je vlasnik jednog kafića i raznih samoposluga, njemu se širi biznis. On se uključuje u život Branka i Nade na jedan specifičan način i ove nedelje ili početkom sledeće će se saznati ko je i šta je.@
Foto: Aleksandar Krstoviæ
@Mislim da je to pun pogodak, jako je zanimljivo i ima elemenata trilera, kadrovi su kao filmski, gledao sam sada već neke scene", ispričao je glumac.

Saša smatra da će ova serija biti pun pogodak, jer je i po dosadašnjim rezultatima koje je dobio na uvid vrlo lepo prošla kod publike.

"Mislim da smo uboli pravi projekat, na pravoj lokaciji i sa pravom ekipom", konstatovao je on.

Za kraj, preneo nam je jednu anegdotu sa snimanja i u vezi je sa njegovim izgledom.

"Prvog dana snimanja kada sam se pojavio bio sam plav, izblajhan, pitali su me što sam to uradio, ja sam rekao da sam to uradio zbog uloge u drugom projektu. Međutim ova ekipa sa seta to nije očekivala, bilo je pitanje da li se vizuelno uklapam u lik Sime. Čitavog dana ekipa je većala da li da se prefarbam i na kraju smo ipak odlučili da ostanem takav, jer ako sam uspeo da šokiram kolege, zašto ne bih i publiku", naveo je Saša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: