Da li ste gledali premijeru serije "Mala supruga"? Samo na TV Prva, svakog radnog dana FOTO/VIDEO

Prva epizoda serije "Mala supruga" emitovana je u sinoć, u 20 sati, na TV Prva. Ako se može suditi po prvim reakcijama publike, telenovela će postati pravi hit.

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

11:14

Da li ste gledali premijeru serije
Foto: TV Prva

Snimana po motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, nova serija biće na programu TV Prva svakog radnog dana, a gledaoci će drugu epizodu imati priliku da pogledaju večeras, od 20.10 h.
Glavna junakinja je Đurđica (Srna Đenadić), otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svojoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac.

Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), lekara u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Sime (Saša Joksimović): ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša.

Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva, sve dok mu Đurđica ne ponudi svoj novac. Branko na to pristaje, vraća bratov dug, ali se u tom trenutku pojavljuje nepoznati ali opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić) x čovek koji traži od Branka da se zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom.

Branko na to nevoljno pristaje. Odluku da oženi Đurđicu saopštava Nadi (Tamara Radovanović), fatalnoj devojci sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi... Tako započinje uzbudljiva serija o dve žene i muškarcu raspetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja.

Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđičine majke Mare.

Kako će se Đurđica izboriti sa svim izazovima braka? Da li će i kako Nada uspeti da vrati Brankovu naklonost? Kako će Branko preživeti sve to? Šta će se desiti sa malom suprugom? Saznaćemo tokom stotinu epizoda telenovele "Mala supruga" u režiji Rastka Tadića i Strahinje Savića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: