Predsednik, nakon što mu je supruga vršila pritisak na direktorku škole: "Mama je mama"

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u Vukovaru komentarisao urgiranje svoje supruge Sanje da njihovom sinu daju veću ocenu i pritom je žestoko napao Jutarnji list i Hanza mediju.

Izvor: Jutarnji list

Utorak, 05.07.2022.

10:43

Predsednik, nakon što mu je supruga vršila pritisak na direktorku škole:
Foto: Profimedia

"Kriminalna organizacija Handžar medija je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvode Banožić. Ono što sam video je da je Sanja napisala mail, ostavila je brazdu duboku tri metra u kojem navodi neke primere. Neka pošalju prosvetnu inspekciju... Moj sin je već sazreo, ima 17,5 godina. To je kriminalna organizacija...Uticaj moje žene je nikakav. Ali ona je moja supruga i sve što piše se gleda drugačije. Da je to meni mama uradila kad sam imao 17 godina, ja bih poludeo, ali mama je mama", rekao je Milanović.

Skandal u Hrvatskoj: Supruga predsednika vršila pritisak na direktorku škole, problem matematika

"Ovde je neko bio optužen. To sam ja ustvari, ne moja žena. U zadnji tren UPH šalje mail koji je moja žena poslala, to je jedini dokument. Sve ostalo je laž. Čekaj malo, imaš mail koji je poslala Musić-Milanović....Fućkaš ti sve petice, koga boli uvo za to. Ja ga čak i zezam zbog toga. Moj sin je čak stipendista grada Zagreba. Zašto je Sanja imala potrebu da isteruje pravdu na transparentan način... To je njena stvar, ali i moja... Šta radi Jutarnji s tim mailom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Šta je sa zaštitom interesa maloletnika. Za mene je to odrasli klipan niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par meseci. Kad je sve završila - imala je potrebu to sve da napiše. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to urade..."

"Naš mali je trebalo da ide u privatnu školu, to je jedini način da se zaštitiš od takvog ološa. Zašto je slala sa službenog maila? Dajte, molim vas imate lopove u Vladi, a vi mene pitate zašto je mail poslan sa službenog maila. Nema privatni, siromašni smo. Reći ću joj da otvori gmail, na Kajmanskim ostrvima", kazao je Milanović, piše Jutarnji.

Podsetimo, Sanja Musić Milanović, supruga hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, našla se u vrtlogu skandala kada se saznalo, a Jutarnji listi objavio da je prva dama Hrvatske izvršila pritisak na direktorku zagrebačke Klasične gimnazije Zdravku Martinić Jerčić kako bi dve zaključene ocene njenog mlađeg sina posle nedelju dana od kraja škole od četvorki preko noći postale petice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: