Srpska pevačica otkrila da je bila silovana sa 14, još uvek se bori sa traumom

Zorana Simeunović, pevačica i supruga kompozitora Steve Simeunovića, otkrila je da je bila silovana kada je imala 14 godina.

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

08:11

Default images

Iako je to za nju trauma koju će nositi sa sobom dok je živa, ona se uz najmilije trudi da prevaziđe sve loše.

"Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše", rekla je pevačica.

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.
"Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad", rekao je kompozitor za "Puls Srbije".

"Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava", rekla je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: