Evu Ras prolaznici gađali fekalijama

Glumica kaže da često trpi torturu na ulici od prolaznika koji se ne slažu sa njenim mišljenjem.

Izvor: CDM

Subota, 02.07.2022.

15:08

Evu Ras prolaznici gađali fekalijama
Foto:Printscreen/TV Prva

"Reagujem tako što ih žalim, taj koji ima potrebu da gađa jednu babu fekalijama, mora da ima jedan jako tužan život, jer nije normalno da posle 63 godine bavljenja kulturom, da u Beogradu nemam izdavača. Ne možete nikome ni da zamerate, Bog je veliki", priča Eva koja kaže da je dugo tražila izdavača za svoju knjigu, ali niko nije bio zainteresovan.

"Drugo izdanje knjige za godinu dana. Knjiga je izašla u Banjaluci, ovde je niko neće. Tamo sam veliki pisac, život je pun paradoksa. Ispričala sam to u nekoj emisiji i komentari čitalaca su bili takvi: ‘Baba, nula’… Nemaju milosti ni kada imate 81 godinu, besna je glumica koja misli da se o njoj stvorila pogrešna slika."

Ona trenutno igra za strano tržište dok je autori u regionu uglavnom izbegavaju, kako kaže.

"Igram glavnu ulogu u jednom portugalskom filmu. Potpuno sam ostvarena, ne ide mi se u Portugal. Snalazim se u jeziku ali mi je mnogo teža uloga baš zbog toga. Trebalo je da igram kod Ahmeta Imamovića, na ladino jeziku, desilo se da nisam odigrala zbog vesti da imam dečka koji je 50 godina mlađi od mene. Čovek nije lud da sa ludom babom snima umetnički film. Kako on u Sarajevu da zna da nemam dečka i da sam normalna."

Eva Ras kaže da je mnoge prijateljice izgubila i da čeka kada će njoj otkucati zadnji čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: