Brus Vilis je nastavio da snima iako je saznao da je bolestan: "Mučio se, nije znao gde je"

Advokat koji zastupa Brusa Vilisa rekao je da je glumac "želeo da radi" nakon što su se pojavile tvrdnje da je producent insistirao na tome uprkos saznanju o zdravstvenim problemima zvezde.

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

10:42

Brus Vilis je nastavio da snima iako je saznao da je bolestan:
Foto: Profimedia/BondIt Media Capital

Kako piše "Los Anđeles Tajms", producent Rendal Emet - koji je radio sa Vilisom na brojnim filmovima - znao je da se glumac mučio tokom snimanja, ali mu je dozvolio da nastavi.

Vilis ima afaziju - poremećaj mozga koji nepovratno utiče na sposobnost komuniciranja.

U odgovoru na medijske napise, Vilisov advokat Martin Singer je rekao: "Moj klijent je nastavio da radi nakon medicinske dijagnoze jer je to želeo i mogao je da snima, baš kao i mnogi drugi sa dijagnozom afazije koji su sposobni da nastave sa radom".

Brus Vilis se godinama priprema na najgore: "Rasprodao je imovinu vrednu 65 miliona dolara"

"Pošto se gospodin Vilis pojavio u tim filmovima, mogli su da budu finansirani. To je rezultiralo bukvalno hiljadama ljudi koji su imali posao, mnogi tokom pandemije kovida 19", dodao je glumčev advokat.

"Los Anđeles Tajms" navodi da je Emet tokom snimanja filma "Midnight in the Switchgrass" rekao svojoj tadašnjoj verenici Lali Kent: "Ne mogu više ovo da radim. Tako je tužno. Brus ne može da se seti nijedne od svojih rečenica. On ne zna gde je".

U izjavi datoj pomenutom mediju, Emet je rekao da nije svestan "bilo kakvog pogoršanja zdravlja kod gospodina Vilisa".

Brus Vilis viđen u javnosti – bled i neraspoložen, uslikan u šetnji sa suprugom FOTO

Predstavnik za medije producenta rekao je za "Us Weekly" da je Emet veoma ponosan na posao koji su on i Brus Vilis uradili u poslednjih 15 godina, i da Brus nije želeo da bude na snimanju, ne bi bio tamo.

"Vilis je jedan od najvećih glumaca svog vremena i bio je tražen od strane više produkcijskih kompanija sve do nedavnog penzionisanja. Rendal ga ubraja među svoje najbliže prijatelje", izjavio je Emetov predstavnik za medije.

U martu ove godine, 67-godišnja zvezda filmova "Umri muški" objavila je da se povlači iz glume nakon što mu je dijagnostikovana bolest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: