Posle svađe sa ocem pokojnog muža, ništa od vile u Zagrebu; Nikolina Pišek se seli, komšije tužne

U jeku sukoba koji vlada između Viktora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga Vidoja, i nje, očito da se Nikolina Pišek i njena ćerka Una Sofija pripremaju za selidbu iz Zagreba.

Izvor: CDM

Sreda, 29.06.2022.

14:54

Default images

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek poslednjih dana je aktivna na Instagramu.

Objavila je fotografiju na kojoj vidimo buket cveća i emotivnu poruku koju su njoj i njenoj naslednici namenile komšije, povodom oproštaja.

"Hvala što si bila predivna komšinica. Za ovo kratko vreme koje si bila tu prepoznali smo tvoje najlepše osobine… Ako vas ne sretnem opet, želim vam sve najbolje, a sigurna sam da ćeš ti uraditi sve da tako bude. Neka vam ovaj skromni buketić ulepša preostale dane ovde", deo je pisma.

Nije još poznato gde se Nikolina seli, mada mediji u Srbiji pišu kako će mir nakon svega potražiti u inostranstvu, kao i da je prekinula izgradnju vile u Zagrebu, u kojoj je trebalo da živi sa suprugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: