Poznati reper u tajnosti posetio Hrvatsku FOTO/VIDEO

Američki reper, producent i glumac Dr Dre u tajnosti je posetio Hrvatsku, a na Instagramu su se pojavili snimci kako uživa na luksuznoj jahti koja plovi Jadranom.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2022.

11:22

Poznati reper u tajnosti posetio Hrvatsku FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Nije tajna da je Hrvatska česta letnja destinacija mnogobrojnim ličnostima iz svetskog šoubiznisa.

Poslednji u nizu koji je rešio da svoj odmor provede ploveći Jadranom i obilazeći najpoznatije hrvatske turističke destinacije jeste poznati reper Dr Dre, koji je u Hrvatsku stigao skupocenom jahtom.

Naime, reč je o jahti Naia, koja je dugačka 73,6 metara, a kako piše na stranici "Jaht čarter flit" na jahti može da se smesti i do 12 gostiju u osam kabina.

Pored toga, ona ima i helidrom, lift, gimnastičku dvoranu, penthaus sa panoramskim pogledom, biblioteku, đakuzi, kao i podmornički hangar za istraživanje podmornica
O gostima se brine posada koja može da broji i do 22 ljudi.

Jahta je izgrađena 2011. godine, u nju je uloženo 60 miliona dolara, a dizajn interijera potpisuje britanski Mark Beriman Dizajn.

Ono što svima privlači najviše pažnje jeste da cena iznajmljivanja jahte Naie na nedeljnom nivou iznosi 580.000 evra, a kako piše Index.hr, Dr Dre se nalazi na listi poznatih ličnosti koje često iznajmljuju ovu jahtu.

Podsetimo, da je Dr Dre posetio Hrvatsku saznalo se nakon što je snimak sa jahte prvobitno u okviru Instagram priča objavio FredWreck, muzički producent koji je radio za Snup Doga, Dr Drea, Eminema i druge zvezde.

Sudeći prema Fredovim objavama, u Hrvatskoj su bili početkom meseca, a tokom obilaska su posetili Veli Rat, Zadar, Krk, Split, Lastovo i Dubrovnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: