Ćerka Aleka Boldvina čuvala tajnu godinama: Bila je silovana kao tinejdžerka, kasnije i abortirala

Ćerka Aleka Boldvina, Ajerland Boldvin podelila je na Tiktoku video-snimak u kojem je otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana kao i da je kasnije u životu uradila abortus.

Izvor: index.hr

Utorak, 28.06.2022.

08:05

Ćerka Aleka Boldvina čuvala tajnu godinama: Bila je silovana kao tinejdžerka, kasnije i abortirala
Foto: Profimedia

"Neću danas u detalje ispričati šta se dogodilo", rekla je, "ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života."

Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće"

"Godinama nikome nisam rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja me je pregledala. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanela je mnogo bola meni i ljudima koje volim", pojasnila je Ajerland.
@irelandshmireland I’m here for you ♥️ #fyp #roevwade #womensrights ♬ original sound - Ireland
"Mnogo sam više pila, izlazila, bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima... Uglavnom sam radila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju", dodala je.

Ćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i pretnjama

"Kada sam videla toliko drugih hrabrih žena koje dele svoje priče, to me je navelo na razmišljanje kako bi izgledao moj život da sam ostala trudna i da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz šta sam prolazila u to vreme", rekla je. "Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup."
"Kasnije u životu neočekivano sam zatrudnela sa svojim tadašnjim dečkom i on mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze", rekla je.

"Odabrala sam sebe, i opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor", zaključila je Ajerland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: