Ben Aflek dao svom desetogodišnjem sinu da vozi lamborgini: On ga momentalno slupao

Ben Aflek proživljava letnji blokbaster kome se baš i nije nadao, piše "Pejdž siks", objavivši vest o saobraćajnoj nesreći koju je izazvao 10-godišnji sin glumca Samjuel.

Izvor: Net.hr

Ponedeljak, 27.06.2022.

12:19

Ben Aflek dao svom desetogodišnjem sinu da vozi lamborgini: On ga momentalno slupao
Foto: Profimedia

Sin Bena Afleka seo je u nedelju za volan žutog terenca marke lamborgini i udario u skupi sportski automobil kada je slučajno krenuo unazad.

Aflek i njegova verenica Dženifer Lopez bili su u kupovini luksuznih automobila u Los Anđelesu kada je 10-godišnji Samjuel Garner Aflek vozio skupi auto

Glumac je dopustio svom sinu iz braka sa bivšom suprugom Dženifer Garner da skoči na vozačko mesto bleštavog automobila.

Automobil lamborgini urus, koji se iznajmljuje za 1.475 dolara dnevno, krenuo je u rikverc i udario u beli BMW.

Samjuel Aflek je potom izašao iz automobila i pogledao oštećenja na automobilima. Ben Aflek je takođe proverio da li ima oštećenja, a zatim zagrlio svog sina.

Aflekov predstavnik za medije je rekao za TMZ da nije bilo štete. Radnik iz zastupništva firme 777 Egzotiks rekao je za Post da su automobili na njihovoj parceli parkirani jedan uz drugi.

"Kad je Samjuel ušao u auto, trzao se napred-nazad", rekao je. Dodao je: "Imamo malo prostora i automobili su vrlo blizu".

Niko nije povređen i nije bilo ljutnje, rekla je radnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: