Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle: "Nisam loš"

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već neko vreme snimaju sopstveni rijaliti program "Moj savršeni brak" gde čitava javnost može da vidi kako njih dvoje funkcionišu, ali pored toga, par otkriva i do sada nepoznate detalje o sebi.

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

12:17

Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle:
Foto: Printskrin/TV Prva

Tako je ovog puta Raša iznenadio svojim priznanjem.

"Imao sam ideju da sa svojim drugom snimam filmove za odrasle. Gordana me ne podržava, iako ja ne bih imao ništa sa tim ženama", rekao je Raša, pa dodao:

"Smatram da čovek nije loš ako ima tu želju. Kod nas je sigurno to krivično delo, ali ja bih samo voleo da produciram sve to", izjavio je Raša.

Goca Tržan otkrila rezultate poslednje vantelesne oplodnje

Inače pevačica je godinama u braku sa bubnjarom, a nedavno je za domaće medije otkrila i neke negativne strane o svom suprugu.

"Svi misle da je meni u braku super, a mene Raša "maltretira"! Ponaša se kao deda od 70 godina, dečko je hipohondar", rekla je Goca.

Prema njenim rečima, Raša zna da bude jako naporan, te da joj je "jezivo sa njim".

"Klinci nisu glupi": Goca Tržan rekla šta misli o Konstrakti

"Stalno mu nešto fali, ujede ga komarac, on kuka kao neko dete. Sam sebi prepisuje lekove u apoteci, to je nepodnošljivo. Traži mi da mu spremam ovo i ono, ma strašno koliko ume da bude naporan i težak. Te boli ga ovde, te probada onde... Verujte mi, nekad mi je jezivo sa njim", ispričala je Tržan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: