Ana Nikolić prokomentarisala Rastinu vezu sa 12 godina mlađom devojkom

Reper Stefan Đurić Rasta uživa u vezi sa novom devojkom Marijom Balaban, koja je 12 godina mlađa od njega.

Izvor: Blic

Četvrtak, 23.06.2022.

09:51

Ana Nikolić prokomentarisala Rastinu vezu sa 12 godina mlađom devojkom
Foto: Printscreen/TV Prva

Njih dvoje otputovali su zajedno u Hrvatsku, odakle su se oglašavali na mrežama, te su privukli veliku pažnju istim storijima na Instagramu.

Budući da je ovo prva Rastina devojka za koju je javnost saznala otkako se razveo od Ane Nikolić, evo kako pevačica komentariše ovu temu.

Otac Rastine devojke je Vladan Balaban: Marija Karan mu je nedavno razlupala kola

"Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo. Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće", poručila je Ana.

Inače, Marija je ćerka IT stručnjaka Vladana Balbana, koji je dospeo u žiži javnosti zbog burne veze sa Marijom Karan. Mediji su tada pisali da je glumica njemu razlupala automobil nakon žestoke svađe, i da ju je on tada navodno udario šakom po licu.

"Prvi put čujem za tog čoveka, ne znam u kakvim je odnosima sa Marijom Karan", rekla nam je Ana za Kurir, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: