Bred Pit najavio kraj karijere: "U poslednjem sam tromesečju" VIDEO

Izgleda da se bliži kraj još jedne spektakularne holivudske karijere. Bred Pit (58) u razgovoru sa strane medije najavio je da bi mu film “Bullet Train”, u kom mu je pripala glavna uloga, vrlo lako mogao biti poslednji veliki projekat.

Izvor: B92

Sreda, 22.06.2022.

19:59

Bred Pit najavio kraj karijere:
Foto: Profimedia

Postao je, kako kaže, vrlo probirljiv kada su u pitanju ponude, a ono što za sada dobija ne zadovoljava njegove kriterijume.

“Smatram da sam u poslednjem semestru ili tromesečju“, otkrio je Pit.

U filmu “Bullet Train” igra ubicu koji se upravo oporavio od slučaja sagorevanja i vraća se svom poslu sa pomalo pogrešnim osećanjem samopouzdanja u vezi sa sposobnošću za rad.

"Znaš, radiš mesec terapije, doživiš prosvetljenje, i misliš da si sve shvatio, da nikada više nećeš biti izgubljen", kratko je rekao Pit o tome kakav je njegov junak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: