Čini se da Amber Herd ima plan: Svesna je kraja karijere u Holivudu

Glumica Amber Herd izgubila je spor koji je vodila sa bivšim suprugom Džonijem Depom, zbog čega će morati da mu isplati 8,35 miliona dolara. Kako mediji spekulišu, ona je otpisala svoju holivudsku karijeru, pa sada na sve načine pokušava da dođe do velike sume novca.

Izvor: B92

Sreda, 22.06.2022.

12:49

Čini se da Amber Herd ima plan: Svesna je kraja karijere u Holivudu
Foto: Profimedia

Kako govori dobro obavešteni izvor magazina "OK", glumica će napisati knjigu od koje će, nada se, profitirati, a u kojoj će ispričati, još jednom, svoju stranu priče.

"Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima za knjigu i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku nema šta da izgubi i želi sve da ispriča", ispričao je izvor.

S druge strane, advokat Dror Bajkeč kaže da bi Amber objavljivanjem ove knjige ponovo mogla da se suoči sa potencijalnim tužbama.

"Morala bi da bude vrlo oprezna. Ako pređe granicu, što je verovatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu", rekao je Bakeč.

Inače, predstavnici za medije Herdove napise o knjizi nisu ni potvrdili ni demantovali.

Podsetimo, nedavno je završeno suđenje između Džonija Depa i Amber Herd, po njegovoj tužbi za klevetu koju je podneo protiv bivše supruge i odneo pobedu.

Iako je presuđeno da Dep dobije 15 miliona dolara – 10 miliona nadoknade štete i 5 miliona kaznene štete, državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara. Samim tim, Džoni bi od Amber mogao da dobije 10,35 miliona.

Međutim, kako je i Amber dobila odštetu u iznosu od dva miliona dolara, kad se sve sabere i oduzme, ona bi Džoniju trebalo na kraju da isplati 8,35 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: