Milica Pavlović podnosi tužbu: "Sramota me je"

Čini se da će rešenje za spornu situaciju oko pesme "Provereno" pevačica Milica Pavlović potražiti na sudu.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.06.2022.

21:00

Milica Pavlović podnosi tužbu:
Foto: Printscreen/Prva TV

Pesma "Provereno" sa novog albuma pevačice Milice Pavlović, koju je Ana Nikolić takođe snimila kao demo, ali je nije kupila, glavna su tema prethodnih dana u medijima.

Iako se prepucavanje ovih dana vodilo u raznim televizijskim emisijama i na društvenim mrežama, pevačica Milica Pavlović je odlučila da rešenje i pravdu potraži na drugom mestu.

Istina o "besramnoj krađi" pesme Milice Pavlović: Ko je najveći gubitnik afere "Provereno"

"Ovo će sada otići u ruke pravnih lica, jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu", rekla je Milica u emisji Ekskluziv.

Pevačica osudila krađu pesme i poručila Ani Nikolić: "Sram te bilo, ovo je dno dna što radiš"

"Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu 'Provereno' kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja", dodala je.

Ana Nikolić u čudu: "Meni se ovo nikad nije dogodilo, živim kao Amiš"

O reakcijama kolega imala je kratak komentar:

"Videla sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: