Producent izbačen sa crvenog tepiha u Kanu zbog obuće: Osećao sam se kao kriminalac FOTO

Kanadski producent Kelvin Redvers udaljen je sa crvenog tepiha u Kanu zbog nošenja tradicionalnih mokasina, a sada je za "Variety" šta se dogodilo i da se osećao kao "kriminalac" zato što je predstavljao svoju kulturu na najvećem svetskom filmskom festivalu.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2022.

16:13

Default images

Šta se dogodilo?

Producent iz Vancouveran Redvers bio je u redu da prošeta crvenim tepihom za svjetsku premijeru "Les Amandiers" Valerije Bruni Tedeski kada su ga zaustavili članovi obezbeđenja.

Naime, nije ispoštovao ceo dres-kod budući da je elegantne cipele zamenio parom tradicionalnih kanadskih mokasina.

"Nadao sam se da ću nositi nešto što će predstavljati moju kulturu, a to je bio prekrasan par mokasina koje je dekorisala moja sestra", rekao je Redvers i dodao da je bio prilično uzbuđen što ih nosi.

Međutim, članovi obezbeđenja su Redversa odmah udaljili sa crvenog tepiha i zamolili ga da ode.

Iako je njegov kolega koji govori francuski pokušao da im objasni da Kan treba da bude fleksibilan za tradicionalnu obuću i odeću različitih kultura poput sarija i kiltova, sve je bilo uzalud.

"Prilično agresivnom članu obezbeženja je dosadilo, uneo mi se u lice i rekao: Moraš odmah da odeš. Idi sada'", kazao je Redvers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: