Princeza Šarlin prvi put progovorila o svom zdravlju: "Dugo, teško i tako bolno"

Princeza Šarlin od Monaka prvi put je progovorila o svojoj jednogodišnjoj borbi s bolešću, priznajući da je bila "duga, teška i tako bolna".

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2022.

08:53

Princeza Šarlin prvi put progovorila o svom zdravlju:
Foto: Profimedia

Princeza, koja se pojavila sa svojom 7-godišnjom ćerkom Gabrijelom na događaju na nedelji mode u Monte Karlu, rekla je lokalnim medijima da je i dalje "krhka" od povratka u Monako u martu nakon četvoromesečnog boravka u švajcarskoj klinici, gde se lečila od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

"Kada sam se vratila u Monako, svu svoju energiju usmerila sam na svoju decu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet", rekla je princeza Šarlin.

"Moje zdravstveno stanje je još uvek krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dug, težak i tako bolan. Danas se osećam mirnije", nastavila je.

Šarlin se prvi put razbolela dok je bila u Južnoj Africi u maju 2021. zbog kratke desetodnevne posete svojoj domovini.

Međutim, komplikacije od prethodnog ORL zahvata prizemljile su je na šest meseci. Niz bolnih korektivnih operacija i kasniji recidiv odložili su njen povratak u Monako do sredine novembra.

Početkom novembra Šarlin je dobrovoljno otišla na lečenje u profesionalnu ustanovu. Odabir klinike izvan Monaka bila je njezina odluka koju su podržali članovi porodice.

Dok su Albert i deca para - 7-godišnji blizanci, princeza Gabrijela i princ Žak - posećivali Šarlin u nekoliko navrata, njena dugotrajna odsutnost iz Monaka dovela je do toga da je princeza propustila svoju 10. godišnjicu braka i dovela do brojnih nagađanja o razdoru u braku para, kao i nagađanja o pravoj prirodi i stepenu njenih zdravstvenih problema. Par je dosledno demantovao ove tabloidne izveštaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: