Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela – danas ga brani pred celim svetom

Kejt Mos svedočiće danas preko video-poziva na sudu u procesu između Amber Herd i Džonija Depa. Advokati holivudskog glumca pozvali su čuvenu manekenku kao svedoka i svi jedva čekaju da čuju šta će to legendarna Kejt reći.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

13:31

Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela – danas ga brani pred celim svetom
Foto: Profimedia, John Barrett/PHOTOlink /MediaPunch

Advokati su uputili poziv Kejt Mos nakon što je Amber Herd prošle nedelje izjavila da je Džoni Dep gurnuo niz stepenice slavnu britansku manekenku. Podsećanja radi, glumac je tužio bivšu suprugu za klevetu jer je u autorskom članku objavljenom u Vašington postu 2018. godine naglasila da je bila žrtva porodičnog nasilja i time indirektno optužila Depa, koji sada od nje traži 50 miliona dolara odštete.

Čuveno modno ime i čuveni glumac spadaju u kultne parove, iako u njihovoj vezi nije bilo samo međusobne ljubavi, već i ljubavi prema narkoticima, piću.

Veza je trajala četiri godine, a Dep je svoju dragu obasipao skupocenim poklonima poput dijamantske ogrlice i kupke od 36 boca skupocenog šampanjca.

Romansa koja se pratila na celoj planeti i koja se odvijala od jednog do drugog skupocenog hotela širom sveta, prekinuta je 1998. godine, baš u momentu kada se Kejt nadala da će se udati za Depa. On je, međutim, odabrao da se oženi francuskom pevačicom i glumicom Vanesom Paradi, sa kojom je tri meseca nakon raskida sa slavnom Britankom dobio prvo dete (Džoni Dep i Vanesa Paradi imaju ćerku Lili Rouz i sina Džeka).

Kejt je ubrzo nakon emotivnog kraha otišla prvi put na rehablitaciju i kako je priznala, godinama plakala za Depom. Neki i dalje veruju da je ona zaljubljena u svoju staru ljubav, a strani mediji ističu da je veza sa glumcem ključna veza u njenom životu. Na kraju krajeva, on je taj koji je pobegao, a znate kako kažu - kad vas ostavi neko do koga vam je stalo, to boli godinama.

Žena uletela u sudnicu: "Džoni, ova beba je tvoja"; Ponovo incident na suđenju Dep–Herdova

Kejt Mos i Džoni Dep sada, koliko je poznato, razgovaraju jedino preko svojih advokata.

Postoje oprečne priče o romansi Kejt Mos i Džonija Depa. Tako autorka Morin Kalahan kaže da su njih dvoje bili poput Anite Palenberg i Kita Ričarda, oličenje kul parova u trejnspoting kulturi, ali da je Kejt često bila na rubu plašeći se promena njegovog raspoloženja.

Tu su i priče o iznenađenjima koja je Džoni pripređivao Kejt, poput zabave iznenađenje za njen rođendan, kada je krišom u noćni klub u Los Anđelesu doveo njene roditelje koji su razvedeni i prijatelja Džona Galijana. Zamolio ih je da se sakriju iza zavese, a zatim svojoj tadašnjoj devojci priredio dan za pamćenje.

Glumac je prema Kejt bio pravi južnjački džentlmen pa joj je plaćao apartman u hotelu "Ric" u kojem je noćenje koštalo 18.000 funti, iako manekenka ima stan u Parizu (bivši par se upoznao u Gradu svetlosti i na prvi pogled shvatio da su jedno za drugo).

Postoji legenda koja kaže da su Kejt i Džoni vodili ljubav u 63 sobe hotela "Šato marmon" (Chateau Marmont) u Los Anđelesu.

Nakon raskida Kejt je rekla da je glumac vodio računa o njoj i da je uvek imao iskren i koristan odgovor na njeno pitanje: "Šta sada da radim?" Nedostajalo joj je to kada su se razišli jer je "izgubila osobu kojoj je mogla da veruje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: