Otac Megan Markl doživeo jak moždani udar - izgubio moć govora

Tomas Markl doživeo je jak moždani udar zbog koje je izgubio govor, pišu strani mediji. On je sada je na hitnom lečenju u bolnici u Americi.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

08:06

Otac Megan Markl doživeo jak moždani udar - izgubio moć govora
Foto: Profimedia

Tomas Markl doživeo je moždani udar sedam dana pre nego što je trebalo da poseti London zbog proslave kraljičinog platinastog jubileja.

Kako pišu strani mediji, on je zbog moždanog udara izgubio govor i trenutno se nalazi u američkoj bolnici, gde dobija hitnu medicinsku pomoć.

"Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo privatnost za porodicu, za njegovo zdravlje i dobrobit. Samo mu je potreban mir i odmor. Mi se molimo. Samo mu treba odmor", rekla je Samanta Markl, sestra Megan Markl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: