Poznat i uspešan: Niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka FOTO

Aleksandar Berček, po mnogima jedan od naših najboljih glumaca svih vremena, otac je četvoro dece. Iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša.

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2022.

12:03

Poznat i uspešan: Niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka FOTO
Foto: Profimedia

Kao i slavni otac, niko od njih ne voli da se privatno eksponira u javnosti.

Ipak, ime tridesetsedmogodišnjeg Nikole privuklo je pažnju na odjavnoj špici serije "Tajna vinove loze", a gledaoci su se zapitali da li je zvučno prezime slučajnost ili je reč o sinu Aleksandra Berčeka. Nikola Berček dugo je deo filmskog sveta, doduše iza kamera. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom.

Kako se navodi na sajtu Imdb, bio je deo ekipe brojnih filmova i serija: "Profesionalac", "Jagodići", "Ulica lipa", "Kordon", "Pad u raj", "Smrdljiva bajka", "Ivkova slava"...

Poštovaocima alternativne muzičke scene Nikola Berček poznat je još od 2004. godine, kada je postao gitarista grupe "Autopark".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: