Sibil Šepard i Brus Vilis bili zaljubljeni tokom snimanja; "Privlačili smo se"

Glumica Sibil Šepard je rekla je šta iskreno mislila o svom kolegi Brusu Vilisu dok su snimali TV emisiju "Moonlighting" (Slučajni partneri).

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

17:36

Sibil Šepard i Brus Vilis bili zaljubljeni tokom snimanja;
Foto:Profimedia/pictures@lmkmedia.com

Ova 72-godišnja holivudska zvezda rekla je da je imala sjajnu hemiju sa 67-godišnjim glumcem i da će ga "uvek voleti". Njihova TV emisija emitovana je od 1985. do 1989. godine.

Šepardova je rekla da su bili zaljubljeni jedno u drugo. "Temperatura mi je porasla za 10 stepeni. To mi je značilo dve stvari: jednu, jako me je privukao, drugu, nikada ne bih mogla da odglumim to, jer smo oboje bili veoma privlačni jedno drugom."

Dodala je: "Uvek ću voleti Brusa." I rekla je da je on jedini momak kojeg su želeli za svoju TV emisiju."Moram samo da kažem jednu stvar o Brrusu“, rekla je.

"Niko drugi nikada nije razmatran za ulogu kada je on ušao u sobu", prenosi Daily Mail.

Vilisova porodica je krajem marta objavila da je završio svoju glumačku karijeru zbog afazije.

Brus Vilis se već dve godine bori sa afazijom: "Dvojnici su mu pomagali da snima filmove"

U saopštenju, njegova porodica je napisala: "Brusovim neverovatnim pristalicama, kao porodica, želeli smo da podelimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: