Vil Smit imao viziju o propasti svoje karijere: "Moja kuća i novac su odleteli"

Na Netfliksu je kao deo nove sezone serije "My Next Guest Needs No Introduction" objavljen intervju s Vilom Smitom gde je priznao da je imao viziju svoje " uništene karijere".

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2022.

12:50

Vil Smit imao viziju o propasti svoje karijere:
Foto: Profimedia

Intervju je snimljen je pre dodele Oskara 2022. godine, kada je Smit ošamario Krisa Roka na bini.

Glumac je opširno govorio o viziji da mu je karijera uništena dok se pojavljivao u novoj sezoni emisije Dejvida Letermana.

Smit je objasnio Letermanu da uprkos tome što se nije drogirao, postojalo je razdoblje od dve godine u kojem je koristio psihodelike što je opisao kao "najpaklenije psihološko iskustvo u životu".

"Konzumirao sam Ajahuasku, a obično je potrebno oko 45 minuta da deluje", rekao je voditelju.

"Pio sam i sedeo i onda odjednom kao da počinjem da vidim kako sav moj novac leti, a moja kuća odleti i moja karijera odlaze. Ceo moj život se uništava", dodao je.

Kako se vizija razvijala, on kaže da je čuo svoju ćerku Vilou kako doziva upomoć, a u tom trenutku je prestao da brine o bilo čemu drugome.

Smit je rekao da mu je to iskustvo, iako zastrašujuće, pomoglo da stekne novi pogled na život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: