Bivša devojka Džonija Depa svedočila u korist Amber Herd: "Ljubomoran čovek koji kontroliše"

Glumica Elen Barkin, bivša devojka Džonija Depa, svedočila je na sudu otkriviši "drugu stranu" slavnog glumca te je tvrdila da je tokom njihove veze bio prilično ljubomoran i kontrolisao je.

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2022.

08:37

Bivša devojka Džonija Depa svedočila u korist Amber Herd:
Foto: Profimedia

Dep tuži bivšu suprugu Amber Herd za 50 miliona dolara u tužbi za klevetu zbog navoda o zlostavljanju koje je iznela u članku iz 2018. u The Washington Postu, a suđenje je ponovno počelo u ponedeljak nakon sedam dana pauze.

Elen Barkin – koja je glumila u filmovima kao što su "The Big Easy", "Johnny Handsome" i "Ocean's Thirteen" – rekla je da je upoznala Deppa 1990. i da je njihovo platonsko prijateljstvo preraslo u vezu.
Foto: Profimedia
Prisećajući se njihovog odnosa koji je trajao između tri do šest meseci - Barkin je rekla da je Dep bio ljubomoran.

Govoreći u unapred snimljenom iskazu, 68-godišnjakinja je rekla: "On je samo ljubomoran čovek koji kontroliše. Gde ideš? S kim ideš? Šta si radila sinoć?"

"Jednom sam imala ogrebotinu na leđima koja ga je jako, jako naljutila jer je inzistirao da je nastala tokom intimnog odnosa s osobom koja nije on", ispričala je.

Barkin je dodala da ga je viđala u situacijama "van kontrole" i da je jako često bio pijan.

Dodala je i kako je jednom prilikom u njenom smeru bacio bocu vina tokom svađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: