Jadranka Barjaktarović pevala za Dan nezavisnosti Crne Gore

Jadranka Barjaktarović navukla je bes javnosti kada je nastupu u Crnoj Gori otpevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Jadranka je tim postupkom ostala bez nastupa, ali i dobila zabranu ulaska u Srbiju.

Izvor: B92

Subota, 21.05.2022.

17:35

Jadranka Barjaktarović pevala za Dan nezavisnosti Crne Gore
Foto: Printscreen/TV Prva

Pevačica koja je otpočela karijeru u takmičenju Zvezde Granda nedavno je nastupala u klubu gde se ulaz naplaćuje tek 2 evra, a sada stižu snimci s novog nastupa, koji je objavila na Instagramu.

Jadranku Barjaktarović vratili sa još jedne granice: "Ne može da veruje šta ju je snašlo"
Foto: Printskrin/B92.net/Instagram: jbarjaktarovicofficial
Jadranka je pevala na proslavi nezavisnosti Crne Gore, a na posteru kojim je najavljivala svoj nastup stoji da je "cena ulaznice 5 evra, na dan nastupa 10 evra".

Jadranka Barjaktarović - ponovo kontroverzni nastup: Sada Tompson za Gotovinu

Pevačica je na proslavi pevala pesmu "Crna Gora je moj dom", a potom je proslavu nastavila u jednom klubu, gde je ulaz takođe bio 5 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: